Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Pujol demana en el marc de les Europees, Idees, Valors i Actitud per tirar també Catalunya endavant

El president de la Generalitat Jordi Pujol ha estat avui a la comarca participant de la campanya de les europees de CiU. Després de reunir-se amb empresaris de la comarca i representants polítics de la seva formació, Pujol ha ofert a la premsa una xerrada en que ha exposat les que serien les seves línies directrius davant de l’actual situació econòmica i política, tant a nivell mundial, europeu, espanyol i català.

Pujol ha remarcat que cal que els ciutadans tinguin clar que és important participar en aquestes eleccions, i que ho facin deixant de banda el desencís que els produeix en general la situació política a l’estat espanyol. En aquest sentit ha insistit en que els votants poden escollir formacions, com ara CiU, que segons Pujol ha demostrat que compleix a casa, i que per tant ho farà també a Europa.
Pujol ha deixat també clara la seva voluntat de que els polítics i els partits aportin més en positiu enlloc de dedicar-se a llençar-se els draps bruts a la cara en públic. Ha explicat també que en l’actual situació política, que és complicada per Catalunya degut a la difícil relació amb l’estat i amb els problemes amb el finançament, però que cal tirar endavant. Per fer-ho ha parlat d’IVA, Idees, Valors i Actitud.

Pujol ha tingut també unes paraules per les dues grans formacions polítiques de l’estat, PSOE i PP, que ha dit només pensen en els seus interessos electorals sense preocupar-se de fer propostes reals que puguin ajudar a la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: