Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El quart mercat d’intercanvi de l’AMPA de les llars d’infants es consolida a Vilafranca

Durant tot el diumenge al matí a l’Escorxador tenia lloc el 4t Mercat d’Intercanvi organitzat per l’AMPA de les Llars Municipals d’Infants de Vilafranca.

Es tracta d’una jornada plenament consolidada que va sorgir ara fa uns anys amb l’objectiu de donar a conèixer un mitjà per obtenir roba i donar a canvi aquella que ja no ens és útil. Aquest any la franja d’edat continuava essent de 0 a 6 anys i el mercat, com sempre, era obert a tothom que estigués interessat a intercanviar roba, contes, joguines i objectes de puericultura. La presidenta de l’AMPA de les llars municipals d’infants de Vilafranca Iolanda Olmos explicava l’objectiu del mercat.<br /><br />La participació sempre és bona perquè el mercat funciona molt lliurement i tothom en pot treure profit. A més, aquest any, s’ampliava l’oferta amb activitats per als nens i nenes a càrrec de la contacontes Sandra Rossi.<br /><br />L’interessant d’aquest tipus d’intercanvi és el fet d’aconseguir allò que van necessitant els pares i mares per als fills i a canvi es desprenen de roba i objectes que estan en bon estat però ja no són útils.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: