Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Continua l’En veu alta, amb tradició oral

El cicle En veu alta porta contes filosòfics de la tradició oral de la mà de Ferran Martín.<br />

<br />El narrador va ser el protagonista de la sessió d’ahir a la nit del cicle En veu alta, que engegava el divendres passat. En aquesta ocasió, la cita era al carrer Muralla dels Vallets, a la terrassa del número 12. I la temàtica arrossega temes ben diversos a través d’una selecció de contes de tradició oral. Tot un seguit de narracions que ens han acompanyat des del principi dels temps, i que canvien lleument però és mantenen inalterables en l’essència. Segons la descripció de l’espectacle, potser perquè estan fets d’aquella matèria que teixeix els somnis i qui sap si les nostres vides. Ferran Martín titulava la sessió “Els contes que va somiar la papallona” i va explicar contes filosòfics de versions de tradició hindú, sufí, jueva, àrab i africana.<br /><br />Des del 1994 en Ferran Martín es dedica professionalment a la narració i ho fa per a tot tipus de públic: infantil, familiar i adults. <br /><br />El seu estil és purament oral. El seu repertori prové sobretot de la tradició oral d’arreu del món i de contes d’autor recopilats de llibres i àlbums il·lustrats. Creu que la paraula nua té la capacitat de transportar-nos a d’altres dimensions, lluny dels espais habitats pel cos. <br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: