Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

28a diada de la vigília del Corpus

La diada de la vigília de Corpus torna a ser una cita multitudinària per als més petits.

Els Gegants, els Nans i els Capgrossos sortien ahir a la tarda al carrer en la que ja és la vint-i-vuitena diada de la vigília de Corpus. Una cita molt esperada pels més petits, que poden veure les peces en una ocasió diferent a la festa major de Vilafranca. El Ferragut i l’Elisenda, igual que els Nans i els Capgrossos, van estar plantats a la Plaça de la Vila poc després de les sis de la tarda perquè els nens i nenes es poguessin fotografiar amb ells i el poguessin veure de prop. Des de la colla de Geganters de Vilafranca es mostraven satisfets per l’expectació que sempre genera aquesta diada, especialment entre la canalla. El cap de colla, Raimon Mascaró, recordava la història d’aquesta cita gegantera que s’acosta al trentè aniversari.<br />A dos quarts de set de la tarda, començava la cercavila dels Gegants, els Nans i els Capgrossos pels carrers del centre. Una cercavila que variava significativament el recorregut a causa de les obres en alguns carrers.

Els balladors i les peces van parar la cercavila davant de Santa Maria, com és tradicional, per fer una fotografia de família amb tots els integrants dels balls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: