Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xerrada-Col·loqui sobre les energies renovables al al Molí del Foix

El proper dijous 14 de maig a les 7 de la tarda al Molí del Foix, Centre d’Interpretació Històric i Natural, ofereix una xerrada-col·loqui sobre les Energies Renovables a Catalunya.

El Pla de l’Energia a Catalunya 2006-2015 estableix el marc energètic dels propers anys, basat en l’eficiència energètica i la incorporació de les energies renovables, dos pilars fonamentals de la transició cap a un nou model social i energètic. Aquesta xerrada tractarà sobre les energies renovables, el canvi de mentalitat de la societat, els nous comportaments, l’eficiència energètica,… és a dir, tot allò relacionat cap a un nou concepte de l’estalvi d’energia. Es posaran exemples d’accions que es van duent a terme per part d’ajuntaments. La xerrada serà impartida per Joan Ramírez Guash, de l’empresa Enitec Solar, S.L.<br />Aquesta activitat està organitzada conjuntament pel Molí del Foix i l’Institut d’Estudis Penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: