Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres se celebra a Vilafranca un acte de suport al poble palestí

La jornada es farà a la plaça de la Vila a les set de la tarda i comptarà amb música, teatre i una lectura de manifest

Dimecres a les set de la tarda tindrà lloc a la plaça de la Vila un acte de suport a la població palestina que des de fa set mesos està patint atacs des del govern i exèrcit israelià. La jornada consistirà en una actuació de cantaires de les diferents corals de l’Alt Penedès dirigides per Imma Vinyes i Cristina Cort.

Seguidament es llegirà un manifest per part de l’actriu Maria Rodríguez. Rafa Higueras forma part del grup de suport a Palestina L’acte també comptarà amb una actuació del grup de teatre del Casal i una performance.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: