Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un veí dels Monjos s’endú els 5000 euros del sorteig de les fires

Com ho van fer l’any passat els concessionaris de cotxes que han participat a les fires es van posar d’acord per sortejar conjuntament un premi de 5.000 euros en metàlic a aplicar com a descompte per la compra d’un vehicle.

 El sorteig es va fer ahir a les 9 de la nit a l’estand de RTV Vilafranca. Una ma innocent d’un nen va escollir entre les butlletes de compra confirmada que s’havien dipositat en una urna i l’agraciat va ser un veí de Sant Margarida i els Monjos que havia adquirit el divendres un cotxe al concessionari Penedès Car.
Vicenç Giménez, representant del concessionari, destaca que aquest premi incita realment a la compra entre els clients de les fires.

Aquesta és una iniciativa que promou l’acció comercial dins del recinte. D’altra banda l’organització de les fires ja fa set anys que promou també un premi, anomenat Enamora’ls, que persegueix la millora de la imatge dels expositors. <br />Divendres al vespre es va celebrar la Nit de l’Expositor amb el lliurament d’aquests premis que guardonen la originalitat dels estands.

Cal Sedasser, que reproduïa una cuina amb tots els estris, es va endur el primer premi , dotat amb 800 euros.

El segon premi va ser, per segon any consecutiu, per l’estand de Viatges Ecuador, que representava un espai ambientat amb peixos exòtics i fruita tropical.

El tercer premi va ser per Mobles Bascompte per l’atractiu impacte visual que representava.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: