Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira Pla-entitats ha resultat un èxit de participació i es repetirà l’any 2011

El Pla del Penedès va celebrar aquest diumenge la primera fira Pla-Entitats, que va servir per visibilitzar al carrer tot el teixit de les associacions i agrupacions que hi ha al municipi.

Des de bon matí les carpes i la gent omplien el carrer Sabanell, al ritme de músiques variades i proposades pels mateixos participants. Les entitats posaven color i animació a la festa i també hi va tenir un lloc destacat les comunitats estrangeres que resideixen al poble. Així, bolivians, mexicans, marroquins, francesos, polonesos o alemanys també van oferir informació dels seus països, amb fotografies, i una varietat gastronòmica de les seves terres. També van disposar de carpa pròpia ens artistes i escriptors del municipi. <br />L’alcalde del municipi, Alfred Martínez, va anunciar que la voluntat és realitzar la fira Pla-Entitats cada dos anys. Martínez, en nom del consistori, agraïa l’enorme tasca social i cultural que realitzen les entitats en pro dels seus veïns.
La jornada va servir també per visitar els nous despatxos de pista esportiva que es dedicaran a les entitats.

Durant la obertura de l’acte, en què hi van assistir Jordi Cuyàs, director de promoció comercial de la Generalitat de Catalunya, i Abel Garcia, representant de l’àrea d’esports de la Diputació de Barcelona, juntament amb representants d’altres ajuntaments de la comarca que constataven el seu suport al Pla

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: