Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es tallen al trànsit els carrers de La Palma i Graupera

A partir d’avui i amb motiu de la continuació de les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua, prèvies a la nova urbanització d’aquesta carrers com a illa de vianants, estaran tallats dos trams d’aquestes vies públiques.

Pel que fa al carrer de la Palma, el tram entre la plaça de Llorens i Barba i el carrer de Sant Joan quedarà tallat al trànsit a partir d’avui i fins a principis de juny. L’accés es farà a través del carrer de la Parellada o a través del carrer de Sant Joan, segons on s’estigui treballant. <br />Els comerciants afectats per aquestes obres hauran de deixar el paper-cartró comercial al carrer de Sant Joan, davant del número 11.
D’altra banda, el carrer de Graupera, entre la plaça de Lluís Via i el carrer dels Ferrers, quedarà tallat a la circulació de vehicles fins el 27 de maig. Els vehicles que hagin d’accedir als aparcaments privats hauran de fer-ho des de la plaça de Lluís Via o des del carrer dels Ferrers, segons el punt on s’estigui treballant. 

Per qualsevol incidència cal adreçar-se a Aigües de Vilafranca, al telèfon 93 890 60 10.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: