Dissabte, 18 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte, els Rotary porten The Gospel X-Perience a Vilafranca

Aquest grup de Palafolls serà el protagonista del primer concert de la Nit Solidària que Rotary Club Vilafranca organitza a benefici del projecte de l’Associació Catalana de la Síndrome de Rett, la Fundació de Sant Joan de Déu i la Fundació Rotary Club Internacional.

<p />

Nascut l’any 2002, Gospel Viu compta amb uns setanta membres de diverses comarques catalanes i banda musical pròpia. Des de l’any passat, tots els concerts que fan de l’espectacle The Gospel X-Perience estan dedicats a la Síndrome de Rett.<br />En una entrevista al magazín La Plaça, Francisco Juan, que ha assessorat musicalment els Rotary, ens ha parlat del grup. Dirigits per Moisès Sala, a Gospel Viu no hi ha protagonistes, tots formen part del mateix engranatge amb l’objectiu de connectar amb el públic a través dels sentits.

L’any passat, Rotary Club va destinar els beneficis de la Nit Solidària a la Fundació l’Espiga i enguany afavoriran la investigació de la Síndrome de Rett, un  trastorn neurològic de base genètica que només afecta les nenes. El president dels Rotarys vilafranquins, Antoni Massip, ho ha explicat a La Plaça.

El concert anomenat The Gospel X-Perience in Symphony tindrà lloc aquest dissabte, a dos quarts de 10 de la nit, al Casal.<br />Les entrades-donatiu costen 20 euros i es poden comprar a Cal Besolí, a la farmàcia Amadó, a Cal Guardiet i a si en queden a la mateixa guixeta del Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: