Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Codorniu obté uns beneficis de 7’2 MEUR

Les caves de la família Raventós han mantingut el creixement en l’últim exercici fiscal, entre el juliol del 2007 i el juny del 2008, presentat aquesta setmana.

<br />Tot i això, representen una important davallada dels beneficis: Codorniu ha guanyat 7’2MEUR, molt per sota dels 31’7 MEUR de l’exercici anterior fruit de la venda de la seva seu a la Gran Via de Barcelona. <br />La facturació del Grup Codorniu va ser de 248 milions d’euros, un 11% més respecte l’exercici previ a causa de la bona evolució dels seus vins i caves i un ferm control de les despeses. <br />Quant als mercats internacionals on exporta Codorniu, destaquen la Gran Bretanya i els Estats Units. De fet, el negoci internacional del grup ja representa gairebé el 40% de les vendes.

I d’altra banda, el Grup Codorniu ha nomenat Diego Lo Prete nou director de màrqueting. Amb aquest canvi, les caves sadurninenques volen reforçar la seva estructura, sobretot en els mercats internacionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: