Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amplia horari la sala d’estudi

La sala d’estudi Sant Joan amplia de nou l’horari de funcionament durant el període d’exàmens universitaris de final de curs

A partir del dilluns 1 de juny i fins el 10 de juliol, ambdós dies inclosos, la sala d’estudi Sant Joan, de la plaça Sant Joan, torna a ampliar el seu horari de funcionament coincidint amb l’inici del període d’exàmens de la majoria d’universitats catalanes corresponents al segon quatrimestre del curs actual. El nou horari serà de dilluns a diumenge, de les 10 del matí fins les 12 de la nit de manera continuada.<br />La Sala d’estudi Sant Joan forma part de la Xarxa Municipal de Sales d’Estudi de Vilafranca, juntament amb les sales d’estudi ubicades als instituts Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals i la de l’escola Pau Boada. El funcionament d’aquestes s’adequa al curs escolar tan d’universitaris com d’estudiants de secundària i cicles formatius, tot oferint un servei continuat de suport a l’estudi lliure del jove estudiant al llarg el curs.<br />La sala d’estudi Sant Joan, a banda de ser un recurs municipal per a l’estudi lliure, disposa dels següents serveis complementaris: connexió wi·fi gratuïta, 5 punts d’accés a Internet i un fons bibliogràfic bàsic de suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: