Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV ja emet en TDT al conjunt del territori del Penedès i Garraf

Vilafranca TV i Ràdio Vilafranca tenen una audiència potencial de 300.000 espectadors.

Ahir, Diada de Sant Jordi, va ser un dia molt especial per Ràdio Televisió de Vilafranca, perquè es va posar en funcionament el sistema de múltiplex de la TDT a la zona del Penedès i Garraf. Això vol dir que Vilafranca TV, que fins ara es podia veure a bona part de l’Alt Penedès en TDT a través de l’emissor de la muntanya de Sant Pau, ara es pot veure ja pel conjunt del territori de les comarques de l’Alt i Baix Penedès i Garraf. Un territori amb una població de 300.000 ciutadans que és, doncs, la audiència potencial a la qual s’adrecen els mitjans que comparteixen el multiplex.

<br />Les emissions són de televisió, però ben aviat també s’oferirà les emissions de Ràdio Vilafranca, que es podran sintonitzar mitjançant la TDT.<br />Aquest canvi tecnològic ha provocat que alguns dels espectadors que ja podien veure Vilafranca TV per la TDT ahir es trobessin que no podien veure-la. Això vol dir que hauran de tornar a sintonitzar el canal 30 de la TDT, a través del qual des d’ara es pot veure el canal de televisió del Garraf i també Vilafranca Televisió. <br />Aquesta encesa del multiplex és un pas endavant de cara al desplegament definitiu de la TDT amb l’apagada analògica que està prevista al conjunt de l’Estat Espanyol per al 3 d’abril de 2010, però que a Catalunya s’avança aquest 2009, i en concret per al Penedès es deixarà de veure la televisió analògica a finals d’aquest any, el que vol dir que només es podrà veure Vilafranca TV per TDT o per Cable.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: