Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sarsuela a Vilafranca

La companyia de Sarsuela del Fòrum Abelló porta els temes del gènere a Vilafranca.<br />

El Pla per a la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca organitzava aquest diumenge un recital de sarsuela a l’Auditori Municipal, adreçat especialment a la gent gran. Era una manera d’estrenar d’una forma exclusiva l’equipament de l’auditori municipal, amb un espectacle pensat per a ells. Aquest concert va ser interpretat pel cor de la companyia de Sarsuela del Fòrum Abelló, de Mollet del Vallès.<br /><br />El cor va fer un recorregut per les obres més representatives del món de la sarsuela. La companyia de Sarsuela del Fòrum Abelló està integrada per unes 40 persones entre coral, actors i solistes, i músics.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: