Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de mil persones omplen el polisportiu de Torrelavit en el concert de Lax’n’Busto

El passat cap de setmana es van realitzar a Torrelavit els actes del Cap de Setmana Jove, que enguany ha arribat a la seva 10ª edició.

Els actes es van encetar divendres a la nit, amb la representació de l’obra de teatre IMPROMTU. Dissabte i per 6è any consecutiu va tenir lloc el Raid d’Aventura, on prop de 100 participants dividits en 12 grups van haver de demostrar la seva agilitat baixant per una tirolina, en orientació, tir amb arc, paint ball i un seguit d’altres proves que els va ocupar tota la tarda. Aquesta activitat ha anat guanyat participants any a any i és ja un referent a la comarca.<br />A les 10 de la nit va tenir lloc la 1a Trobada de diables a Torrelavit, en la qual hi van participar les colles d’Olesa de Bonesvalls, Sant Sadurní, La Granada i Torrelavit, que van recórrer els diferents carrers del municipi. La trobada va culminar amb una espectacular encesa davant de l’Ajuntament i amb un sopar per a tots els diables i timbalers participants. <br />Finalment i com a cloenda, es va portar a terme l’acte central d’aquesta festa, la Festa Jove. A 2/4 de 12 de la nit, a la pista poliesportiva , van tenir lloc els concerts de Mr.Pez, Lax’n’Busto i disco mòbil a càrrec del Dj K-pi. La festa es va allargar fins a les 6 de la matinada i més de 1000 persones van omplir el pavelló per poder gaudir d’aquest espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: