Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La setmana vinent, preinscripció a les llars municipals

Dilluns s’iniciarà el període de preinscripció d’alumnes per al curs 2009/2010 a les quatre llars d’infants municipals de Vilafranca, procés que finalitzarà el dia 15 de maig. 

Les famílies que estiguin interessades a sol·licitar una plaça ho hauran de fer adreçant-se a l’Oficina Municipal d’Escolarització, al c/ Santa Maria, núm. 2, primera planta, de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia.  <br />Es podran preinscriure els nens i nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2007 i el 31 de desembre de 2008. A la llar El Parquet també s’hi poden preinscriure infants nascuts entre l’1 de gener i el 12 de maig d’aquest any.

Totes aquelles famílies que vulguin obtenir més informació sobre les llars, abans de formalitzar la preinscripció poden consultar la pàgina web de l’Ajuntament a l’adreça <a href="http://www.vilafranca.cat">www.vilafranca.cat</a>, a través de la qual també podran obtenir els impresos de sol·licitud de plaça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: