Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada de les Diversitats a l’Espirall

<br />Diumenge es va fer una jornada de les Diversitats per a infants i famílies al barri de l’Espirall amb força èxit de participació.<br />

Tot i que el temps va obligar a desenvolupar la jornada a l’interior de l’Associació de Veïns de l’Espirall enlloc de l’emplaçament previst, la Plaça Doctor Bonet, la participació va ser satisfactòria.<br />El Pla per la Convivència i el Civisme de l’Ajuntament de Vilafranca organitzava un any més aquesta Jornada de les Diversitats per a infants i famílies, dins del marc del Programa Integral de Llei de barri de l’Espirall. <br />La Jornada de les Diversitats estava adreçada a infants de 4 a 11 anys i a les seves famílies i constava de dos tallers amb material de reciclatge, un espai amb jocs de taula d’arreu del món, jocs de moviment de totes les contrades i, finalment, jocs sobre civisme per tal de potenciar els valors cívics entre els infants. Una de les novetats era la selecció de jocs del món. <br /><br />La jornada va rebre la visita del nou regidor del Pla per la Convivència i el Civisme Fernando García, que destacava la importància d’aquest tipus d’activitats per fomentar la bona convivència entre les famílies.<br /><br />Està previst que, aprofitant el bon temps que arriba, es programin noves jornades d’aquest tipus, també a altres barris de Vilafranca.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: