Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP considera correcta la distribució del cartipàs, tot i que creuen que les dedicacions anunciades son enganyoses

El regidor del PP a l’Ajuntament de Vilafranca, Josep Ramon, acompanyat de membres del seu equip va fer ahir una valoració del cartipàs municipal i de les anunciades dedicacions del nou equip de govern.

Ramon explicava que la distribució del cartipàs, pel que fa a les àrees, és similar al que tenia el PSC, tot i que semblava que CIU havia anunciat que volia reduir-les. Des del PP però, consideren que potser la distribució és més coherent que la que hi havia fins ara.<br />Pel que fa a les dedicacions, Ramon comentava que únicament n’hi ha una exclusiva, que seria la del mateix alcalde, Pere Regull. HI ha tres dedicacions parcials més, Aureli Ruiz amb un 90%; Maria Josep Tuyà amb un 80% i Maria Dolors Rius amb un 50%. El PP considera que si se sumen, surten tres jornades exclusives i mitja, el que sobre el paper serien dues menys que les que hi havia fins ara amb el PSC. Però Ramon explicava que aquesta situació és enganyosa, ja que cal tenir present que Fernando Garcia i Ramona Suriol que son pensionistes segurament es dedicaran de manera pràcticament exclusiva a l’Ajuntament.
També apunten des del PP que si no fos d’aquesta manera, hi hauria una deixadesa cap a àrees com Serveis a les Persones i Serveis Socials. Cal tenir present que aquestes àrees eren prioritàries pels grups que van donar suport a la moció de censura.

Per tant, si se sumessin les tres dedicacions exclusives i mitja, a aquestes dues, sortirien les 5 i mitja que ja tenia l’anterior equip de govern.<br />El que si que valoren positivament des del PP és l’atribució de les diferents àrees als diferents regidors, ja que consideren que s’adiuen i encaixen força amb el perfil de les persones triades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: