Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Esportiu de l’Alt Penedès organitzarà amb les AMPA de les escoles públiques el Casal d’Estiu de Vilafranca

Després que l’Ajuntament de Vilafranca anunciés a les escoles que no organitzaria enguany el Casal d’Estiu, i que la intenció era que ho fessin les AMPA; aquestes es van posar en contacte amb el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Com explica el gerent d’aquest organisme, Josep Girona, ja fa alguns dies que s’estan reunint amb les AMPA amb les quals col·laboren ja en l’organització de les activitats extra escolars. Aquesta col·laboració ara s’estendrà al Casal d’Estiu.
De fet el mateix Girona ja ha avançat que tenen la intenció de fer un Casal d’Estiu que sigui més actiu, i que faciliti que se surti més de les escoles.

Hi haurà doncs oferta de Casal d’Estiu de P3 fins a 6è de primària, amb activitats adequades a cada franja d’edat; i després per els més grans es faran Campus de bàsquet i poliesportius adreçats a nois i noies a partir dels 12 anys. Hi haurà oferta en tres centres, repartits per barris, a Sant Julià amb el Baltà Elias; al Centre a l’Estalella; i a l’Espirall al Pau Boada.

Recordar també que dimarts hi haurà una reunió amb les famílies interessades que es farà a l’Escorxador a partir de 2/4 de 8 del vespre per tal d’explicar aquesta oferta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: