Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge, l’esbart Rocasagna actua a Gelida

Seguint una tradició de fa molts anys, el diumenge de Pasqua de bon matí les diferents seccions de l’esbart Rocasagna i el cos de dansa ballaran pels carrers de Gelida.  

Els integrants de l’esbart de 4 a 16 anys començaran la seva particular cercavila a ¾ de 9 del matí al carrer Sant Salvador  i l’acabaran a quarts de 2 del migdia a l’avinguda Colomer. A les 11 del matí, a la plaça de la Vila, tindrà lloc la salutació de les danses de l’esbart a les autoritats.
D’altra banda, l’Esbart i diverses entitats del poble organitzen la XXVIII Diada de la Vellesa que es farà el Dilluns de Pasqua a la sala de la Unió del Casal Gelidenc, a partir de dos quarts d’una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: