Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Conveni entre la Societat Municipal d’Habitatge de Vilafranca la promotora HERCESA

La Societat Municipal d’Habitatge de Vilafranca, SLU i l’empresa promotora Hercesa Inmobiliaria, SA, que està desenvolupant la construcció d’habitatges al sector de l’antiga Cinzano, al barri de la Barceloneta, han signat avui dilluns a la Casa de la Vila un conveni de col·laboració.

Segons el conveni, la Societat Municipal d’Habitatge col·labora amb Hercesa en la recollida de sol·licituds per accedir a l’adjudicació de 10 habitatges de protecció oficial de règim general i de venda que l’empresa construeix en aquest sector.<br />El conveni l’han signat el regidor i president de la Societat Municipal d’Habitatge de Vilafranca, Josep Colomé, i el Delegat Territorial a Catalunya de l’empresa Hercesa, Roberto Rua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: