Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fira musical completa una nova experiència obrint-se a les famílies

La fira musical que organitza el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca es va anar celebrant durant la setmana passada, a l’Escorxador, per rebre els nens i nenes de primer a quarts de primària de les escoles de la vila.

Però, la novetat enguany era que les famílies també es podien apuntar i assistir a les sessions especials programades per aquest passat diumenge al migdia. La resposta, segons el servei de Cultura, ha estat força positiva, sobretot per l’aprenentatge dels infants.<br />La tècnica de Cultura Teresa Latorre comentava que hi ha tot un treball previ a les escoles que ajuda els nens i nenes a aprendre molt més sobre cada instrument.<br /><br />Els instruments que van poder conèixer tant els infants com els pares i mares van ser les flautes de bec, l’arpa i diversos instruments de percussió. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: