Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat ha remodelat el local de la coral

Diumenge de la setmana vinent, Sant Cugat celebrarà la Festa de l’Arbre i la inauguració de la remodelació de Cal Sense, que acull la Coral El Raïm, en el marc del 90è aniversari de la coral el Raïm i del 30è aniversari de la coral infantil.

Els actes d’aquesta celebració començaran a les 12 del matí al Camí del Pont, on es farà la plantada d’un arbre, un teix, i una petita cantada a càrrec de la Coral El Raïm i de la Coral Infantil de Sant Cugat. A dos quarts d’1 del migdia, tindrà lloc la inauguració de la remodelació de Cal Sense i una actuació del grup Raïm Guitar i del Grup de Flautes del municipi.

Un aperitiu per a tots els assistents finalitzarà els actes, organitzats conjuntament entre la Societat Coral El Raïm i l’ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: