Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"EXPOKw: una aproximació a la cultura energètica" a Sant Cugat Sesgarrigues

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues i Ecoserveis ofereixen l’exposició "EXPOkW: una aproximació a la cultura energètica"

Aquesta exposició s’inaugurarà el proper 2 de març, amb una visita guiada a partir de 2/4 de 8 del vespre. A les 8, el mateix dia 2, hi haurà una xerrada informativa sobre com afecta la liberalització energètica als consumidors.<br />La utilitzem, la paguem, en sentim a parlar però no la veiem, ni sabem d’on prové: l’energia és una cosa de tots i per això cal disposar dels coneixements adequats per entendre el seu funcionament i poder fer-la servir de manera sostenible.<br />L’energia és vital per a la nostra societat, tant, que hi depenen el transport en general, l’obtenció i la preparació dels aliments, l’escalfament, la refrigeració, la il·luminació, etcètera. Abans de la industrialització les fonts d’energia utilitzades havien estat la força dels animals i la de les persones, la del vent i la de l’aigua, i la calor del sol, de les aigües termals i de la llenya. Des de fa un centenar d’anys, amb el gran desenvolupament de la indústria i de la tecnologia, han canviat les principals fonts d’energia. Avui, una gran part de la societat està lligada a un creixent consum d’energia de combustibles fòssils i, en alguns casos, a l’energia nuclear.<br />L’exposició està oberta de dimarts a divendres de 10 a 1 al matí, i de 5 a 2/4 de 9 del vespre. El dissabte de 5 a 8 del vespre i el diumenge de 10 a 1 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: