Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull assegura que la seva conducta política és irreprotxable

Regull lamenta l’intent d’embrutar la seva persona davant d’una possible moció de censura.

Aquest matí el número ú de CiU a l’ajuntament de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat dels membres del seu grup municipal, ha convocat als mitjans de comunicació per aclarir els fets que ahir el diari el Periódico de Catalunya publicava presentant-los com una polèmica a la ciutat. Recordem que el diari explicava que el cap de llista de CiU a l’Ajuntament de Vilafranca va participar a través del seu despatx d’advocats en operacions de compra venda de terrenys al sector de la Pelegrina. En primer lloc Regull ha mostrat la seva sorpresa pel qualificatiu de polèmica, quan ha dit que no sabia que n’hi hagués en aquesta qüestió. També ha dit que arran de la notícia ha parlat amb regidors de tots els grups, i cap d’ells ha mostrat dubtes respecte a la seva actuació. També ha volgut aclarir que no és propietari de cap terreny a la zona de la Pelegrina i que no disposa de dedicació exclusiva a l’ajuntament, per la qual cosa ha de treballar en la seva d’advocat per poder viure.

D’altra banda ha recordat l’oposició, que ell va encapçalar des del 2002, contra el pla d’urbanisme de Vilafranca, aprovat definitivament sense els vots de CiU l’any 2004. A partir de l’aprovació tots els advocats han de treballar a Vilafranca en relació a aquesta normativa i això és el que ell va fer amb dos clients que li ho van demanar l’any 2006, quan el pla ja estava aprovat i publicat. Així Regull assegura que no es va aprofitar d’informació privilegiada.

Pere Regull apunta que la informació apareguda ahir en el Periódico només s’explica per les ganes d’embrutar la seva imatge davant una possible moció de censura que el podria portar a l’alcaldia.

El portaveu de CiU a l’ajuntament de Vilafranca ha dit que no entrarà en el joc del desprestigi personal dels polítics locals, tot i recordant que després de 30 anys de govern socialista a Vilafranca és molt fàcil assenyalar temes que , tot i ser legals, poden ser èticament reprovables.<br />També ha dit que continuarà lluitant per fer que Vilafranca vagi endavant. Si hi ha moció de censura, des de l’alcaldia, i sinó garantint que Vilafranca tingui un govern que pugui governar.<br />Finalment el regidor Josep Maria Figueras ha explicat que aquesta notícia no ha fet més que enfortir la unitat del grup municipal de CiU a Vilafranca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: