Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La UEP no celebrarà aquest any la Nit Empresarial UEP Penedès 2009

La Unió Empresarial del Penedès ha acordat no celebrar aquest any la Nit Empresarial UEP Penedès 2009, inicialment prevista per a la propera primavera.

La Junta Directiva de l’entitat ha decidit que en un marc de crisi com aquest, que tan durament afecta empreses i treballadors, no resulta apropiat dur a terme una cita de marcat caràcter festiu. La UEP considera que en moments així el més important és concentrar-se en treballar per remuntar la situació i ajornar les celebracions fins que no arribin moments més positius. <br />Tot i no fer el sopar, sí que es lliuraran els PREMIS UEP 2009. L’acte de lliurament, d’un caràcter molt més sobri, tindrà lloc el proper 21 de maig a la seu central de Caixa Penedès a Vilafranca, entitat patrocinadora de l’esdeveniment. <br />Els PREMIS UEP 2009, que actualment es troben en fase de presentació de candidatures, suposaran un reconeixement a empreses del Penedès en els camps de "millor iniciativa empresarial", "millor iniciativa d’expansió internacional", "millor iniciativa mediambiental", "millor iniciativa de responsabilitat social" i "millor acció formativa a l’empresa". A banda, hi haurà mencions "a la millor iniciativa empresarial jove", " al comerç o servei més dinàmic" i "a l’empresa més innovadora". Pel que fa a empreses de fora de l’àmbit del Penedès, els PREMIS reconeixeran "la millor iniciativa empresarial de Catalunya" i "la millor iniciativa d’aplicació de les TIC a l’empresa de Catalunya". Tots aquests guardons, evidentment, corresponents a mèrits fets durant l’any 2008.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: