Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’inicia el cicle de concerts d’hivern de Caixa Penedès

El cicle de concerts d’hivern 2009 de Caixa Penedès començava aquest diumenge a la tarda amb l’actuació de la Cobla Simfònica de Catalunya.

Aquest primer concert anava en benefici de El Turó – Salut Mental, que es dedica a treballar en la inserció laboral i social de persones amb malalties mentals. <br />La Cobla Simfònica de Catalunya està composada per músics d’indiscutible prestigi, formats professionalment en les primeres cobles o orquestres del país. I ofereix un concert de música lliure i simfònica, tot presentant peces d’autors clàssics i també obres de nova producció. Per tant, és una cobla completament diferent a les altres.
En qualsevol cas, la Cobla Simfònica de Catalunya va començar amb tres sardanes per continuar amb l’anomena Tríptic de records de Fèlix Martínez. A la segona part, van interpretar diverses peces del mateix Josep Vinarós, La Muixeranga Vella d’Algemesí de Joaquim Serra i Fantasia i marxa Pomposa de Manuel Oltra.<br />Els beneficis del concert estan destinats a El Turó – Salut Mental, que ja ha decidit invertir aquests recursos al seu servei d’atenció a les famílies.

El proper concert del cicle es fa diumenge a les set de la tarda i estarà protagonitzat per Laura Simó i Francesc Burrull, que oferiran un concert de piano i veu de versions de Serrat. En aquesta ocasió, els beneficis del concert seran per a l’Associació Creixent.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: