Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Raynald Colom Quartet ofereix un concert a Vinseum en el marc del Dia Internacional dels Museus

El trompetista presentava el seu sisè treball com a líder “A Million Dreams”.

El trompetista franco-català Raynald Colom arribava dissabte per primer cop a l’Auditori Vinseum per a presentar el seu sisè treball com a líder “A Million Dreams”. La vetllada s’emmarcava dins dels actes del Dia Internacional dels Museus i estava organitzada conjuntament entre Jazz Club Vilafranca i Vinseum. Colom explicava, abans de començar, com seria el concert.

Raynald Colom és un dels millors trompetistes de l’escena internacional i se’l considera líder d’aquest instrument en el Flamenc. Establert de ben jove a Barcelona amb la seva família, va rebre una beca del Berklee College of Music de Boston i més tard va continuar la seva formació a New York, on va tenir l’oportunitat d’assistir a classes particulars amb Roy Hargrove, Clark Terry i Wynton Marsalis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: