Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Flyhard pre-estrena la seva última obra a Cal Bolet

La companyia teatral que dirigeix el vilafranquí Jordi Casanovas estrena nou muntatge, La Revolució.<br />El mateix equip de 7 actors que va participar a La Ruïna, incloses les vilafranquines Clara Cols i Roser Blanch, dóna vida ara al darrer text de Casanovas.<br />La Revolució fa dues pre-estrenes abans d’entrar en la cartellera de la Sala Villarroel durant cinc setmanes.

Aquest dissabte es representa, per primera vegada, a Salt i diumenge a Vilafranca.<br />A La Revolució, dues programadores informàtiques presenten el seu joc a una important empresa que està interessada en produir-lo i distribuir-lo, aconseguint l’èxit i esdevenint famoses. <br />El director de Flyhard, Jordi Casanovas, ha explicat al magazín La Plaça que torna a utilitzar el recurs del vídeojoc però aquesta vegada com a protagonista.
El nou joc, de nom La Revolució, és el primer capaç de descobrir el pensament del jugador i crear-li una partida totalment exclusiva per a ell. Han creat, doncs, el primer vídeojoc capaç de generar dubtes ètics, morals i filosòfics.Trama a banda, Casanovas torna a fer èmfasi en les relacions entre els personatges.

Les vilafranquines Roser Blanch i Clara Cols són les dues programadores informàtiques, la Sandra i la Cris, i també intervenen, entre d’altres, Borja Espinosa, Pablo Lammers i Sergio Matamala.

La Revolució arriba a Cal Bolet, diumenge a les 7 de la tarda i a partir de divendres vinent estarà en cartellera a la sala Villarroel de Barcelona per espai de cinc setmanes, de dimarts a diumenge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: