Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 10 habitatges de protecció surten entre 480 i 580 euros

Demà comença, a l’Oficina Local d’Habitatge de Vilafranca, el període de presentació de sol·licituds per accedir a un dels 10 habitatges de protecció oficial de lloguer de la promotora Celobert.

Es tracta d’un bloc de 12 habitatges de lloguer amb protecció oficial de règim general, 10 dels quals surten al mercat, a la rambla de la Generalitat números 51-53, a la Girada II. <br />Els pisos tenen entre 2 i 3 habitacions i tots inclouen plaça d’aparcament i traster. En una entrevista al magazín La Plaça, la Cap de l’Oficina Local d’Habitatge, Pruvi Almirall, ha explicat les característiques dels pisos.

El període de presentació de sol·licituds comença demà i finalitza el 13 de febrer i la documentació s’ha de tramitar a l’Oficina Local d’Habitatge, al carrer dels Banys, número 11, de dilluns a divendres de 10 a 2 del migdia i també els dilluns i dimecres, de 5 a 7 de la tarda.<br />Els requisits per accedir als habitatges de protecció oficial són estar empadronat a Vilafranca, amb una antiguitat continuada mínima de 3 anys; tenir uns ingressos econòmics anuals inferiors a 5,5 vegades l’IPREM i superiors a un 50% del preu del lloguer de l’habitatge. Segons Almirall es tracta d’uns ingressos elevats, equivalents al màxim que es demana per optar a un habitatge de compra. A més, el sol·licitant no pot ser propietari de cap altre habitatge.

La documentació inicial ha estat simplificada al màxim i d’entrada només es demana la sol·licitud emplenada, una fotocopia del DNI i una declaració jurada signada que la mateixa Oficina facilita. Els preus dels pisos oscil·laran entre els 480 i els 580 euros, com ha explicat Almirall.

La durada inicial del lloguer és per un període de 5 anys i sense opció a compra.<br />El sorteig dels 10 pisos està previst pel dia 12 de març i com és habitual es farà públic i davant de notari. La promoció està pràcticament enllestida i la promotora té previst citar els guanyadors del sorteig a partir de l’abril per signar el contracte i entregar les claus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: