Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El recorregut nadalenc a Vilobí ha mobilitzat totes les entitats del poble

Tot i que s’havia hagut de celebrar el darrer dissabte de l’any, però la pluja no ho va permetre i finalment es va fer aquest diumenge.

 Aquesta és la quarta edició del recorregut nadalenc de Vilobí que va arrencar a la plaça del poble a les sis de la tarda. Allà esperaven a tots els assistents els guies que els endinsaven pels camins dels pèlags. Els grups que es van formar eren d’entre seixanta i setanta persones. D’aquesta manera, es va poder fer el recorregut més agradable i tranquil en un racó, els pèlags de la localitat, que actuaven de marc inigualable per dur a terme una activitat d’aquest tipus. Durant la ruta es va poder gaudir d’entitats i veïns de Vilobí que de manera desinteressada col·laboraven per fer possible el recorregut nadalenc. Era el cas de Som-hi, el Grup de Dones de Vilobí que oferien un got de brou ben calent, les Twirling, les Caramelles, el grup de Joves un oferien un tast de cava, el grup Temps de Dansa, els Avis oferien un mos de coca feta de forma artesanal i un glop de moscatell. També els Dimonis Magnus que van fer passar por dins el seu infern o el grup de teatre Ai Canalla! que va escenificar la part del pessebre vestits de pastors.
El recorregut nadalenc disposava d’un total de 18 punts diferents, dels quals alguns són estàtics perquè no tenen una activitat assenyalada. D’altres que amb un guia es desenvolupa una acció en concret. Moltes persones s’afegeixen al llarg del recorregut, un cop ja s’ha iniciat.

El recorregut ha finalitzat amb una xocolatada desfeta. Era el premi en certa manera a tots els que havien estat participant a un trajecte d’aproximadament una hora i vint minuts de durada.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: