Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern de l’ajuntament de Vilafranca ajorna l’aprovació del pressupost

L’equip de govern ha decidit endarrerir la presentació del nou pressupost al Ple, que s’havia de produir la propera setmana, amb l’objectiu de disposar de més temps per consensuar les propostes dels diferents grups municipals.

La proposta de pressupost de 2009 no s’inclourà en l’ordre del dia del Ple d’aquest mes de gener, perquè segons ha avançat el portaveu del govern, Francisco Romero, encara hi ha grups que no han fet arribar les seves propostes i d’altres que demanen més temps per ampliar-les. <br />
El govern vilafranquí iniciarà en breu una nova ronda de converses amb tots els grups municipals per acordar amb urgència el contingut del capítol d’inversions i d’aquelles partides de funcionament i serveis més urgents com per exemple els ajuts a les famílies, als treballadors i a les empreses. Així, es prioritzaria l’acord de les inversions i serveis socials, mentre que la resta de despesa corrent es prorrogaria fins a l’aprovació del nou pressupost municipal.

El portaveu del govern insisteix que l’Ajuntament ha de tenir un paper actiu per pal·liar els efectes de la crisi, i el pressupost és una oportunitat per estimular el mercat laboral.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: