Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge es podran fer propostes de millora de la muntanya de Sant Pau i del seu entorn en el marc de l’aplec que s’hi celebra

Diumenge se celebrarà el tradicional Aplec de Sant Pau amb un seguit d’actes organitzats pels administradors de l’ermita del mateix nom. Els actes s’iniciaran a les 11 del matí i duraran fins a les 2 del migdia, aproximadament.

Enguany en el marc de l’aplec, l’Ajuntament de Vilafranca instal·larà a l’esplanada de l’ermita l’exposició "El nostre territori, el nostre patrimoni", on s’expliquen diferents propostes d’actuacions a l’entorn natural del municipi. Un dels plafons de l’exposició descriu una primera proposta d’actuacions a l’entorn de l’ermita de Sant Pau: el condicionament de l’accés a l’esplanada de l’ermita des del camí Ral, una actuació que es començarà a un cop passat l’Aplec de Sant Pau i que farà més còmode l’accés per la gent que hi va a passejar. Cap a mitjans d’any, està previst que un taller d’ocupació d’un any de durada arrangi l’esplanada de l’ermita, els accessos i les feixes municipals properes. Actualment s’està redactant el projecte. L’objectiu de tot plegat és que en els propers dos anys la muntanya de Sant Pau es converteixi en un espai que fomenti el respecte per l’entorn i el patrimoni cultural i natural que conté.<br />Totes les persones que assisteixin diumenge a l’Aplec podran fer els seus suggeriments, amb l’ajut d’un equip de dinamitzadors, en un plafó descriptiu del projecte. Les persones que no hi puguin assistir podran fer arribar igualment les seves propostes al web de l’Ajuntament, en l’espai de participació ciutadana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: