Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana, activitats sobre la pedra seca

En el marc de l’exposició “Pedra seca. Exposició de detalls de construcció i catalogació de les barraques de la Bisbal del Penedès” , des de Vinseum s’han organitzat dues activitats.

<br />La primera és una taula rodona titulada “La pedra seca, una tècnica contemporània” que tindrà lloc avui a les 8 del vespre, a la Sala d’actes de Vinseum. Hi participaran l’artista plàstic, Fèlix Plantalech, i en Ton Salvadó, arquitecte i autor de la Casa Ecològica, situada a la Fatarella. Tots dos creadors vilafranquins s’han interessat per utilitzar la pedra seca en la seva obra, amb la intenció donar una nova aplicació a aquesta tècnica que ens arriba del passat. Al finalitzar la taula rodona, Marcel Sabaté, propietari del celler Castellroig, oferirà un tast per apropar-nos al vins de terrer.

La segona activitat és una sortida per aquest diumenge al matí, recorrent els pous, corrals i barraques d’ Olesa de Bonesvalls, guiats per el Grup de Recerca Olesa Rural. La passejada està pensada per al públic en general i és un recorregut circular d’uns set quilòmetres, que surt i acaba al barri de l’Hospital d’Olesa de Bonesvalls.<br />L’activitat és gratuïta però per assistir cal fer reserva prèvia trucant a Vinseum, al 93 890 05 82.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: