Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pares i mestres de l’Escola Montcau d’Ordal van tallar diumenge la N-340 per demanar que es faci la nova escola

Diumenge al matí es va fer un esmorzar reivindicatiu al nucli d’Ordal, en que des de l’AMPA i el col·lectiu de mestres de l’Escola Montcau es volia posar de manifest el seu malestar per els continuats retards de la Generalitat a l’hora d’iniciar la construcció del nou centre que els van prometre.

En aquesta acció, que com comenta l’alcalde de Subirats, Antoni Soler compta amb el suport del consistori, es va acabar tallant puntualment la carretera N-340. Soler destacava que tant pares, mestres com ajuntament van a una en aquesta reclamació.

A tall d’exemple de l’actual situació que s’està vivint en aquest centre educatiu, i que estant patint també els alumnes, l’alcalde de Subirats va comentar que en aquests moments es veuen obligats a fer les classes de gimnàstica al carrer.

Soler apuntava que tenen concedida una entrevista amb el Conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, i que esperen poder obtenir una resposta per escrit del que ha passat amb la seva escola i de quan s’iniciaran les obres. <br />Entenen, diu Soler, que hi poden haver retards, i que el moment econòmic és complicat, però també insisteixen en que es tracta d’un compromís de fa més de 4 anys, i que és una urgència per el nucli d’Ordal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: