Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Unió Empresarial del Penedès i Centre Vila editen un CD de nadales a benefici de l’Espiga i Mas Albornà

Aquesta campanya solidaria conjunta entre Centre Vila i empreses associades a la Unió Empresarial del Penedès es presentava ahir per part del president de la UEP, Albert Calzada, representants de Centre Vila, de les dues entitats beneficiàries i dels promotors de la iniciativa, el grup Roverll d’Ou i el cantautor penedesenc Paton Soler.

<p />

<br />Com explicava Jordi Bové, de Rovell d’Ou, van anar a presentar la iniciativa a la UEP i Centre Vila, i van tenir una bona acollida, que ara ha acabat donant els seus fruits en aquest CD de nadales, que en recull una dedicada al Centre Vila.

L’objectiu final d’aquest disc, és destinar els beneficis a l’Espiga i Mas Albornà, en suport a la seva tasca social.<br />Del Cd s’han fet 1.800 còpies, que es venen al preu de 3€, més la voluntat. Es podrà trobar a l’oficina de Centre Vila, a l’estand de l’Associació a la Fira del Gall i en diversos establiments de l’associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: