Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La delegació de l’Alt Penedès de la Lliga Reumatològica Catalana ha celebrat el 10è aniversari

Aquest mes de desembre l’entitat celebra els 10 anys de la seva implantació al Penedès.

La Lliga Reumatològica intenta ajudar a les persones diagnosticades per que són malalties cròniques que canvien la vida i el ritme de treball de les persones que les pateixen.<br />La presidenta de la lliga al Penedès, Victòria Dopico destaca que en aquests 10 anys, s’ha intentat donar a conèixer aquestes malalties i, a la vegada, donar confiança a les persones que les pateixen informant-los, creant tallers per millorar la salut física i psíquica, o organitzant xerrades i conferències.
Aquest dissabte al vespre l’auditori municipal acollia un concert d’aniversari molt especial. En el transcurs de l’acte es va projectar el DVD que l’any passat la Lliga Reumatològica va editar, amb l’objectiu de donar a conèixer les malalties reumàtiques i el seu entorn.<br />Tot seguit va començar l’espectacle. Un acte que ideat per el cantautor Pep Picas i el grup Cupatge, que comptava amb nombroses col·laboracions.

Primer actuaven els Cupatge i es va oferir una curiosa Jam Sesion.

Un espectacle que va comptar amb la participació, entre d’altres, d’artistes com el baixista de la Companyia Elèctrica Dharma ,Carles Vidal, <br />el cantautor del Penedès, Paton Soler, o el concertista de guitarra, Joan Garrobé.<br />També es va afegir a l’escenari el grup coral revelació de l’any al Penedès, Essència de Gospel sota la direcció el Kim Molino.<br />L’espectacle va acabar amb una sorpresa molt especial. El retorn als escenaris de l’Àngel Pasqual de la Trinca, que junt amb Pep Picas es van presentar com a Brinca i que van acabar d’engrescar la festa.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: