Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La candidatura "Projecte Nou" optarà a la junta directiva dels Xicots de Vilafranca

El proper 9 de desembre, a dos quarts de nou del vespre a l’Escorxador, es presentarà públicament a tota la colla i als afeccionats de Vilafranca i comarca, la candidatura autoanomenada "Projecte Nou", que optarà a formar la Junta Directiva dels Xicots. 

La colla castellera vilafranquina a l’Assemblea General Ordinària del proper dia 12 de desembre, a dos quarts de deu del vespre al Local Social de l’entitat, Cal Noi-Noi.

Aquesta candidatura engloba un equip directiu d’unes vint-i-cinc persones i està encapçalada a la presidència pel vilafranquí Manel. A la part tècnica, com a Cap de Colla, hi ha el també vilafranquí Manel Cantón. El projecte de Junta preveu una organització nova, amb un alt compromís de treball en equip que implica que hi hagin quatre vice-presidències a la part social -econòmica-administrativa, màrqueting, dinamització i infrastructures- i tres sots-caps de colla a la part tècnica -adjunt, canalla i pinyes-.<br />Aquesta presentació, pública i prèvia a l’Assemblea, d’una candidatura a la Junta dels Xicots és, en els darrers anys, una novetat en els processos d’elecció de la colla ja que, habitualment, es feia el mateix dia de l’Assemblea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: