Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Canvi d’horari de la recollida ‘porta a porta’ els dies 24 i 31 de desembre a Sant Sadurní

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Sadurní informa que la recollida Porta a Porta avançarà el seu horari habitual la vigília de Nadal i de Cap d’Any amb motiu de les festes.

Concretament, els dimecres 24 de desembre i 31 de desembre, la recollida s’iniciarà a les 3 de la tarda. <br />Per aquest motiu, demanen que els ciutadans de Sant Sadurní deixin el cubell a la porta (en cas de comerços, també el paper) abans de l’hora indicada. La resta de dies, el servei funcionarà com és habitual. El Departament de Medi Ambient demana disculpes als usuaris del servei per les molèsties que aquests canvis els hi pugui ocasionar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: