Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unió de Pagesos ha reunit a Vilafranca els seus afiliats del sector de l’agroturisme per debatre sobre els seus reptes més immediats

L’Auditori del Vinseum ha acollit aquest matí l’assemblea anual del sector d’Agroturisme de la Unió de Pagesos, per tal de debatre i posar en comú el moment actual que està vivint el turisme rural a nivell de Catalunya, així com posar sobre la taula quines son les principals preocupacions dels afiliats del sindicat.

Jordir Pellicer, membre de la executiva del sector d’agroturisme de la Unió de Pagesos, comentava que en aquests moments el sector està aguantant la crisi, tot i que les espectatives de futur no son gaire favorables.

En la reunió també s’ha parlat de projectes de futur que afecten directament el sector, com ara la nova llei de qualificació dels establiments de turisme rural i agroturisme. La intenció era copsar l’opinió dels afiliats i cercar una postura comuna.<br />D’altra banda, després de l’Assemblea s’ha fet una xerrada per parlar sobre els efectes del canvi climàtic en l’agricultura, que ha ofert Montserrat Busto, del Servei de Meteorologia de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: