Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal participarà l’any vinent en el concurs Insígnia Mestre Artesà

Aquesta setmana s’inaugurava a Òpera Joies una exposició itinerant que recull els treballs participants en el tercer concurs insígnia Mestre Artesà, a més de les tres obres guanyadores de les tres edicions del certamen.

 El concurs està organitzat per Artesania Catalunya i l’exposició permet veure ara a Vilafranca les obres que els estudiants de joieria de Catalunya presenten al certamen. Les insígnies són treballs de joieria fets entorn a la idea de l’homenatge de l’estudiant al seu mestre.
L’obra artesanal de Wania Maria de Souza, alumna de Joieria de l’Escola Llotja de Barcelona, va guanyar aquest estiu el 3r Concurs d’Insígnies de Mestres Artesans i és una de les peces que es pot veure a l’exposició. El coordinador d’activitat artesanal de Catalunya David Places explicava la forma i el significat d’aquesta peça.

De cara al quart concurs, l’escola d’Art Arsenal de Vilafranca serà el centre convidat i la intenció és fer extensiu aquest repte a tots els alumnes de l’escola.

De fet, l’Arsenal rep aquesta proposta amb molta il·lusió. I més ara que dues de les seves professores, Montse Llanas i Anna Rafecas, han estat distingides amb el diploma de mestres artesanes.<br />La mostra itinerant que s’inaugurava a Òpera Joies es pot visitar fins al 29 de novembre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: