Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El restaurat "Mercat", situat a l’altell del mercat de la carn de Vilafranca vol oferir cuina catalana i esmorzars de forquilla cada dia

Dilluns al matí es feia la inauguració del nou restaurant que s’ha instal·lat a l’altell del Mercat de la Carn. Amb la presència dels dos responsables de la iniciativa, Oriol Llavina i Lluís Fàbrega, es va poder fer una primera visita a aquestes instal·lacions que vindrà a sumar una nova oferta al que ja es pot trobar al renovat mercat de la Carn de Vilafranca.

L’alcalde de Vilafranca, el regidor responsable dels mercats municipals, paradistes del mercat i proveïdors van conèixer de primera mà el nou local, i degustar també algunes de les menges que s’hi cuinaran a partir d’ara.<br />Oriol Llavina comentava que l’espai és ideal, ja que combina el brogit del mercat amb un restaurant que vol apostar per una oferta diferenciada. I en la qual els productes de qualitat que ofereix el mercat han de jugar un paper important. Llavina apuntava per exemple que tenen la intenció d’oferir cada dia esmorzars de forquilla com ara el cap i pota o el bacallà a la llauna.

A aquesta oferta se sumaria als migdies un menú a l’europea amb un plat del dia. I es completaria amb una carta de migdies i vespres en que la cuina catalana hi tindria tot el protagonisme; però amb un cert toc d’innovació.

L’espai està dividit en dos ambients. Un primer en que, amb una decoració més rústica, s’oferiran els esmorzars i els dinars a l’europea; mentre que en el segon hi hauria la cuina catalana a la carta.<br />La intenció és que aquest nou restaurant estigui obert els 7 dies de la setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: