Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una seixantena de motos van participar diumenge en la I trobada de motos antigues que es va fer a Vilobí

Diumenge al matí es va reunir davant del local de Vilobí una seixantena de motos antigues que participaven en aquesta activitat que organitzava l’Associació d’Avis del municipi.

Josep Mitjans, un dels membres de l’Associació, comentava que la idea de fer la trobada els va sorgir per tal de recordar els temps en que les motos eren el seu mitjà principal de transport. Es mostraven satisfets de la resposta, ja que a més comprovaven que força joves tenen també interès en conservar i recuperar aquelles antigues motos. Una mostra n’era l’exposició que es va poder visitar al llarg de tot el matí al local, i en que es mostraven màquines de totes les èpoques cedides per diversos col·leccionistes. Josep Mitjans.
Els participants en la trobada van poder esmorzar a Vilobí, i rebre també un diploma recordatori de la seva participació en aquesta primera trobada de motos antigues. Al mateix temps van aprofitar per fer un petit tomb per el municipi amb les seves motos, tant les antigues com aquells que van voler acompanyar amb algunes més modernes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: