Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 120 persones celebren la tardor amb El pilar de Vuit

Josefa Bolaños, Roser Cortacans i Eulàlia Gabarró guanyen els premis del segon concurs de panellets del Pilar de Vuit.<br />

<br />Bolaños va guanyar el premi a la originalitat, Cortacans va ser premiada pel gust dels seus panellets i Eulàlia Gabarró va obtenir el premi a la millor presentació. El segon concurs de panellets de l’associació de jubilats, vídues i mestresses de casa El pilar de Vuit tenia lloc aquest dissabte a la tarda a l’Hotel Pere III.<br />El concurs va estar embolcallat amb una festa de tardor, amb berenar i ball, en la qual hi van participar més de 120 persones. Aquesta alta participació és precisament el que més valoren al Pilar de Vuit.<br /><br />Des de l’associació organitzen una bona pila d’activitats lúdiques per als seus associats i per a qui s’apunti. L’Eulàlia Gabarró, una de les guanyadores del concurs de panellets, també ajuda  organitzar totes aquestes activitats.<br /><br />La festa va ser tot un èxit gràcies a la participació dels associats.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: