Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Gelida demana als 301 propietaris de piscines del municipi que mantingui l’aigua en condicions per no haver de buidar-les

Gelida és un municipi que compta amb un important nombre de cases aïllades. Moltes d’elles, fins a 301, tenen piscina. Aquest és un dels factors importants a tenir en compte quan es parla de sequera i d’escassetat d’aigua.

<br />Gelida ha passat dificultats en els últims anys. La situació es va agreujar amb l’entrada del 2008, que va portar a la necessitat d’importar part de l’aigua en cisternes, fins que finalment s’ha acabat la connexió amb la xarxa d’Aigües Ter-Llobregat el passat mes d’agost.<br />Per seguir mantenint la sensibilitat vers l’estalvi d’aigua, el Regidor de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Gelida, Carles Arranz, envia aquesta setmana una carta als 301 propietaris de piscines per demanar-los que mantinguin l’aigua en bones condicions durant la resta de l’any, de manera que s’eviti el buidat de les piscines perquè a la primavera no s’hagin de reomplir altra vegada.<br />Amb aquesta mesura, el regidor espera “seguir comptant amb la implicació de tots i cadascun dels gelidencs i gelidenques, que ha estat fonamental per assolir l’objectiu d’estalvi d’aigua”. En la carta, el regidor agraeix l’esforç dut a terme per tothom durant el període de sequera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: