Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La II Cursa Solidària País del Cava ha recaptat 4000€ per La Marató de TV3

La cursa, celebrada ahir, va superar totes les expectatives d’èxit amb 800 persones inscrites i una recaptació de 4.000€ que s’han destinat íntegrament a la Fundació La Marató de TV3, aquest any dedicada a les malalties mentals greus.

 Per aquest motiu, la II Cursa Solidària País del Cava ha comptat amb la participació especial d’una vintena de membres de la Fundació Mas Albornà, dedicada a la inserció social i laboral de persones amb discapacitat psíquica o malaltia mental.
Amb sortida a Vilafranca, i parada a La Granada, els participants, tant professionals com amateurs, van recórrer els 13 km fins a Sant Sadurní.<br />Poc abans de la sortida de la cursa, els organitzadors ja mostraven la seva satisfacció per l’èxit de la convocatòria.

Quant al palmarès, el guanyador d’aquesta segona edició ha estat Jonatan Hernández, de la categoria júnior i actual campió d’Espanya de 5.000 m. llisos, que ha tardat només 44’20" en recórrer els 13 km que separen Vilafranca de Sant Sadurní. I la guanyadora ha estat Eugènia Miró, amb 51’37", de la categoria sènior i veïna de Barcelona. Tots dos corredors han guanyat, a més del trofeu corresponent, el seu pes en cava.

L’actriu catalana Mariona Ribas, investida la setmana passada Jove Confrare de Mèrit, ha estat l’encarregada de fer el lliurament del taló dels 4.000 euros recaptats, procedents de la inscripció de 5 euros de tots els participants.

L’èxit de la segona edició de la Cursa Solidària País del Cava, emmarcada en els actes de la Setmana del Cava, assegura la consolidació i continuïtat d’aquesta iniciativa esportiva, segons la Confraria.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: