Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació l’Espiga rep els 80.000 euros recollits a la 4a Nit Solidària del Rotary Club

Dimarts al migdia es feia, al Centre Agrícol, l’acte de lliurament del taló amb els 80.065 euros que es van recollir a la quarta edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca.

La iniciativa s’està consolidant i, en aquesta edició, s’ha batut el rècord absolut de recaptació. Una xifra que està destinada a la Fundació l’Espiga i, concretament, a la residència de dotze places per a persones discapacitades que tenen al carrer Graupera, al centre de Vilafranca.<br />La quarta Nit Solidària es va fer al Casal el passat tretze de juny i va comptar amb la participació de prop de 500 persones. Es van recollir 4.700 euros a la subhasta d’obres d’art i es van vendre més de nou mil butlletes de loteria.

<br />Però, la principal novetat de la Nit Solidària va ser la primera Marató de Ràdio i Televisió de Vilafranca, el set de juny, a través de la qual es van recollir més de 20.000 euros.<br /><br />Des del Rotary Club, tant Becerra com el president de l’entitat Antoni Massip han agraït la col·laboració de totes les persones, institucions i empreses que han fet possible que la quarta Nit Solidària fos un èxit.<br /><br />Per la seva part, el secretari de la Fundació l’Espiga, Jaume Milà recordava que aquests diners seran per a comprar material per a la residència del carrer Graupera. Milà afegia que es tracta de material molt car, de manera que aquesta xifra els era realment necessària.<br /><br />Els membres del Rotary Club ja han començat a pensar en la cinquena edició de la Nit Solidària, donat l’èxit de totes les anteriors.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: