Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el nou comitè executiu comarcal de CDC

El nou comitè executiu comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya treballarà per la Vegueria i per la Casa gran del catalanisme<br />

Aquesta setmana es presentava a la seu de Convergència de Vilafranca el nou comitè executiu comarcal de la formació política a l’Alt Penedès. El passat 25 de setembre es van fer les eleccions a la presidència i va resultar reelegit el vilafranquí Raimon Gusi, que encapçala la candidatura. El nou comitè executiu de l’Alt Penedès recull, segons Gusi, experiència i joventut per a treballar en les línies que tenen previstes durant els propers anys.<br /><br />Gusi va avançar quines són les prioritats d’aquest equip. La primera és la defensa de la Vegueria Penedès i la consecució, amb el consens de la resta de comarques, de la Federació del Penedès de Convergència. En segon lloc, volen seguir impulsant la seva presència als municipis, amb la creació de comitès executius locals del partit allà on no n’hi hagi. Finalment, treballaran en la línia de la Casa gran del catalanisme, impulsada pel president de CiU Artur Mas, per tal d’aplegar més gent de diferents sensibilitats al voltant d’un partit obert com Convergència Democràtica de Catalunya i posar al dia el concepte de catalanisme.

Per cert que, Artur Mas visitarà la comarca aquest mateix dissabte. La visita començarà als Monjos i el portarà també a Sant Sadurní d’Anoia i a Avinyonet. Artur Mas serà també l’encarregat d’inaugurar la mostra de la Festa del Most de Font Rubí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: