Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès assumeix les funcions d’Assessorament i informació per a joves que feia fins ara el SIAJ

El president del Consell Comarcal, Francesc Olivella; el conseller comarcal de Joventut, Pol Pagès, i el cap del servei de Joventut, Joan Rodríguez, han presentat avui algunes de les novetats d’aquest servei.

La principal se’ns dubte la de la assumpció de responsabilitat en l’assessorament i informació per a joves que fins ara feia el SIAJ. Un servei que des de primers d’aquest mes d’octubre ha deixat de funcionar a l’Alt Penedès, com explicava el Conseller Comarcal Pol Pagès.
A banda d’aquest servei, des de Joventut del Consell Comarcal n’ofereixen altres que volen continuar mantenint i potenciant en els propers anys. Pagès destacava el de la borda d’habitatge, que aquest 2008 ha captat 43 habitatges, dels quals 36 ja estan llogats.

El responsable de Joventut del Consell Comarcal destacava que a banda d’aquest hi ha altres serveis destacats com ara la borsa de treball, el programa Dinamo o els punts de salut que es desplacen a diferents activitats lúdiques per a joves de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: