Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Cultural inicia el curs amb una ballada de música tradicional

Una ballada a plaça de música tradicional i popular, a càrrec del grup Folkserola servirà el proper dissabte dia 13, a les 8 del vespre, per iniciar el curs 2008-09 de la delegació de l’Alt Penedès d’Òmnium Cultural.

La plaça de Sant Joan acollirà aquesta ballada –Vine a ballar en català!- oberta a tothom, programada dins els actes de la Diada Nacional de Catalunya, i que esdevé un complement de les sessions d’aprenentatge i perfeccionament del ball folk a plaça organitzades per Òmnium el passat mes d’agost.<br />Amb aquesta celebració festiva, organitzada amb la col·laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Òmnium Cultural de l’Alt Penedès inicia de forma festiva el curs 2007-08 en el que ja s’anuncia l’habitual Curs d’Història de Catalunya des de finals de setembre fins a primers de desembre, que enguany estarà dedicat a l’etapa de la Segona República i la guerra civil, en la perspectiva general de Catalunya però amb referències específiques al Penedès i que anirà a càrrec de l’historiador Daniel Sancho. També s’anuncien ja diverses conferències, la primera sobre els cent anys del Palau de la Música Catalana, a càrrec de Romà Macario, el 17 d’octubre, i una altra el mes de novembre sobre els sistemes de fortificació en la guerra de Successió, a càrrec dels joves arqueòlegs Laia Santanach i Miquel Gea; a banda que tampoc faltarà el tradicional Concurs de Pessebres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: